Rólunk

Engedjék meg, hogy röviden bemutassuk a Deltako kandalló forgalamazó céget.

Deltako – Kandalló és kályha a professzionalistáktól

A Deltako kandalló építő és forgalmazó cég 1992 – ben kezdte meg működését a Szlovák ill. Cseh piacon. Későbbiekben, hogy a növekvő piaci igényeknek eleget tehessen 2 cég összeolvadásával megalakult a Deltako Praha s.r.o., melynek fő tevékenysége a kandallók és kályhák forgalmazása, valamint egyedi kandalló tűzterek gyártása és kivitelezése. Így képesek vagyunk eleget tenni a legkülönlegesebb igényeknek is.

Fontosnak tartjuk a sportot és a felnövekvő ifjúság támogatását. Ezért Magyarországon Görbicz Anitának a világ legjobb kézilabdázójának a sikerét támogatjuk.

Szlovákiában az első ligás FC Spartak Trnava partnerei vagyunk.

Mindennek bizonyítékaként büszkén osztjuk meg Önökkel vevőink gondolatit munkáinkról:

Első körben kiemelném munkatársaik készségességét, melyekkel kapcsolatba kerültem. Nagyra értékelem a kérdéseimre történő gyors és pontos válaszokat, a személyreszabott ajánlatokat és a magas minőségű kivitelezést. Kimagaslónak tartom azt a hozzáállással, mellyel az Önök cégénél találkoztam.
Halász Ottó
sign1_resize Rólunk
Hozzáállásukat és a kommunikációjukat az építő iparban a legjobbak közé sorolom. Minden úgy zajlott, ahogyan arról a megrendeléskor megegyeztünk bármiféle fennakadás, vagy változtatás nélkül. A kandalló minőségével, az álltala nyújtott meleggel, illetve hangulattal teljes mértékben meg vagyunk elégedve. Köszönjük.
Horváth Károly
sign2_resize Rólunk
Csak ajánlani tudom cégüket. Segítségemre voltak a megfelelő kandalló tűztér kiválasztásánál. Azt a dillemát, mellyel hosszú időn keresztül párommal otthon szenvedtünk, személyes találkozásunkkor percek alatt oldották meg. Nagy különbség amikor a kandallót egy laikus saját maga választja ki, bármiféle szakképzettség nélkül, vagy amikor egy szakember a vevő elvárásait szem előtt tartva segít a döntésben. Férjemmel együtt köszönjük munkájukat!
Gelencsér Angéla
sign3_resize Rólunk
Nagyon meg vagyunk elégedve az Önöktől vásárolt kandallóval. A tervezéstől kezdve a kivitelezésen át egészen a későbbi hibátlan használathoz szükséges hasznos tanácsokig mind meggyőztek minket arról, hogy amikor Önöket választottuk, jó döntést hoztunk. Örülök, hogy ismerősömön keresztül megkaptam cégük elérhetőségét és most már az én otthonomat is átöleli saját kandallóm melege.
Katona Ferenc
sign4_resize Rólunk
Az Önöktől vásárolt kandallóval az évek múltán is elégedettek vagyunk. Szeretünk leülni elé és csodálni a hangulatát. Amikor eldöntöttük, hogy épülő házunkba kandallót is teszünk még nem tudtuk milyen kritériumokat tartsunk szem előtt a választásnál. Ma már valamivel okosabbak vagyunk. Tudjuk, hogyan működik A Full Heat rendszer és miért fontos, hogy a kandalló ajtaja felfelé nyitódjon. Köszönjük.
Vörösházi Gergely
sign5_resize Rólunk
Elégedettek vagyunk úgy az Önöktől vásárolt kandallóval, mint a közös munkával. Örülünk, hogy megtaláltuk Önöket. Amikor ellátogattunk a bemutatótermükbe, segítettek eligazodni a kandallók világában és kiválasztani a számunkra megfelelőt. Sok időt és energiát spóroltak meg nekünk azzal, hogy egy helyen kaptuk meg a tűzteret és az építést is. Köszönjük.
Szabó László
sign6_resize Rólunk
Szeretném még egyszer megköszönni a készséget, amellyel segítettek kiválasztani a nappalinkba legmegfelelőbb kandallót, továbbá a tanácsokat, melyekkel megtanultunk hogyan fűtsünk a leghatékonyabban az új kandallónkban. Ma már tudjuk mire figyeljünk, hogy ne legyen füst a lakásban.
Takács Kornél
sign7_resize Rólunk
Örülünk, hogy pont Önök építették kandallónkat. A kandallóval nagyon megvagyunk elégedve. Esténként amikor használjuk, olyan meghittséggel tölti el házunkat, melyről mindíg is álmodtunk. A téli estéken inkább a kandallónkat nézzük, mint a TV-t.
Kovács Péter
sign8_resize Rólunk
Egy segítségkéréssel fordultam Önökhöz, amikor teljesíteni akartam feleségem álmát, hogy újonnan épülő házunk nappalijába kandalló legyen. Önöknek köszönhetően ez az álom valóra vált. Szakmai tanácsokkal láttak el, türelmes és kedves hozzáállásukkal pedig meggyőztek arról, hogy jó helyen járok. Úgy érzem az Önök szakértelme nélkül ez az álom nem lett volna teljes.
Kiss Tamás
sign9_resize Rólunk
Gyakorlati tanácsok és megfelelő szaktanácsadás. Ezeket tartottuk szem előtt, amikor az Önök cége mellett tettük le a voksunkat. Döntésünket nem bántuk meg.
Ács László
sign10_resize Rólunk
Reméljük hamarosan az Ön hozzászólását is megoszthatjuk jövőbeli partnereinkkel

Küldetésünk

team Rólunk Számunkra a legfontosabb az elvégzett munka magas minőségén túl a vevőink hosszú távú elégedettsége, így kandallóinkat kizárólag magasan képzett, tapasztalt profi kandallóépítők építik. Annak érdekében, hogy az Ön otthonát évtizedeken keresztül meleggel töltsük meg és meghitt hangulattal varázsoljuk el az év bármelyik pillanatában, munkánk során kizárólag a legjobb európai és Japán gyártók termékeit alkalmazzuk.

Videó bemutató

Bemutató terem

Látogasson el kandalló bemutatótermünkbe Révkomárom történelmi központjába a Klapka térre. Várjuk a sikeres együttműködés érdekében!