Kandalló-Győr | Látogasson el a 160m2 –es bemutatótermünkbe Komárnoba 50km-re Győrtől

Ön is gondolkodott már azon, hogy hangulatot kéne varázsolni a nappaliba, de a régi stílusú cserépkályha nem illik az otthonába? A modern kandallók és kályhák nemcsak lakásunk értékét emelik, de kellemes hangulatot is varázsolnak mindennapjainkba. A régi klasszikus cserépkályhák adta előnyöket ötvöztük a modern kandallók látványával így akár a régebről megszokott 12 órás fűtés is elérhető kandallóinkkal.

Van azonban egy nagy különbség a kadallóink és a régi cserépkályhák között. Míg a klasszikus cserépkályhát néhány év után újra kell rakni, a modern kandallók anyagai már úgy vannak kifejlesztve, hogy a samott, a samott ragasztója és a vakolat hőtágulása azonos és lineáris, így a meleg hatására egyformán tágulnak és húzódnak össze. Ennek köszönhetően nem repedeznek meg, vagy válnak el egymástól, így nem is kell a kandallót újrarakni.

Kandalló-Győr | Látogasson el a 160m2 –es bemutatótermünkbe Komárnoba 50km-re Győrtől , nézze meg saját szemével az anyagokat és tudjon meg többet a kandallókról és a kályhákról. Munkánkat mi sem dícséri jobban, minthogy évről évre egyre több lakberendezővel, tervezővel és építésszel dolgozunk együtt Győrből, Budapestről és az ország többi részéről egyaránt.